Esimerkkisivu /

Tämä on esimerkkisivu. Se eroaa artikkelista siten, että se pysyy paikallaan ja näkyy sivustosi navigointivalikossa (useimmissa teemoissa). Useimmat aloittavat Tietoja-sivulla, joka esittelee sivuston kirjoittajan mahdollisille lukijoille, esimerkiksi näin:

Moro! Päivisin jaan postia, iltaisin olen menestyvä stand-up-koomikko. Tämä on minun blogini! Asun Tampereella kissani kanssa ja tykkään Sihi-juomasta.
...tai jotain tällaista:
XYZ Härpäkeyritys Oy perustettiin vuonna 1971 ja on siitä lähtien ollut maan merkittävin härpäkkeiden toimittaja. Kotipaikkamme on Ankkalinna ja työllistämme yli 3000 ihmistä.
Olet uusi WordPress-käyttäjä, joten kipaisepa hallintanäkymääsi poistamaan tai muokkaamaan tätä sivua, ja luomaan uusia sivuja. Pidä hauskaa!

Moikka maailma!

Tervetuloa käyttämään WordPress-ohjelmaa. Tämä on ensimmäinen artikkelisi. Muokkaa sitä tai poista se ja aloita bloggaaminen!

1 Comment

  1. Herra WordPress kirjoitti:

    Hei, tämä on kommentti.
    Poistaaksesi kommentin, kirjaudu sisään ja lue artikkelin kommentit. Jokaisen kommentin kohdalla on linkki, josta voit halutessasi muokata tai poistaa kommentin.

Leave a Comment